Facebook će vam obrisati sve sinhronizovane fotografije ako ne preuzmete aplikaciju Moments
Društvene mreže, 15.06.2016, 08:00 AM
Facebook je počeo da upozorava korisnike da će obrisati sve njihove sinhronizovane fotografije ako ne preuzmu aplikaciju Moments.
Facebookova Photo Sync funkcija koja je predstavljena 2012. godine omogućavala je korisnicima automatsko učitavanje fotografija sa njihovih uređaja u privatni album “Synced” ili “Synced from Phone”, kako bi ih korisnici lakše pronalazili, uređivali, brisali i delili sa prijateljima na društvenoj mreži.
Moments, koji je pokrenut juna prošle godine, ima sličnu funkcionalnost. Ova aplikacija omogućava korisnicima da privatno dele svoje albume i fotografije sa odabranim prijateljima. Moments koristi tehnologiju prepoznavanja lica koja treba da pomogne korisnicima da organizuju svoje fotografije i podele ih sa određenim ljudima.
Ako ne želite Moments, ali želite da sačuvate svoje fotografije jedina opcija je da ih preuzmete sa Facebooka u obliku zip fajla. Ako biste ipak da koristite aplikaciju Moments, trebalo bi da je preuzmete i da se prijavite na Moments pre 7. jula.
Ovo upozorenje rezultiralo je time da je aplikacija Moments za kratko vreme postala jedna od najpreuzimanijih besplatnih aplikacija na App Store. Aplikacija Moments dostupna je i u Google Play prodavnici.
Izdvojeno
Fotografije, imena, datumi rođenja, lokacija: Šta Meta AI može da sazna o vašoj deci iz porodičnih objava
Meta je ispravila funkciju svog AI asistenta nakon što je Meta AI ispod videa jedne majke na Facebooku sam predložio pitanje „Ko je dete na su... Dalje
Prevaranti zloupotrebljavaju Instagram prijave za kršenje autorskih prava kako bi iznuđivali novac
Prevaranti zloupotrebljavaju Instagramov sistem za prijavljivanje kršenja autorskih prava kako bi kreatorima uklanjali sadržaj ili ugrozili njihove ... Dalje
TikTok pod istragom: da li platforma zaista zna koliko korisnici imaju godina?
Britanski regulator za komunikacije Ofcom pokrenuo je istragu protiv TikToka zbog sumnje da platforma ne uspeva dovoljno efikasno da proveri uzrast sv... Dalje
Prevaranti nudili besplatnu verifikaciju Facebook naloga, pa od žrtava dobijali lozinke, pasoše i lične karte
Sajber kriminalci su zloupotrebili četbotove na Facebook Messengeru u phishing kampanji usmerenoj na korisnike poslovnih naloga na Facebooku, sa cilj... Dalje
Haker tvrdi da prodaje podatke 2,4 milijarde korisnika TikToka
Na jednom hakerskom forumu pojavila se tvrdnja da je u prodaji baza sa čak 2,4 milijarde TikTok korisničkih zapisa koja navodno sadrži imejl adrese... Dalje
Pratite nas
Nagrade






Pratite nas preko RSS-a





